Friday, 20 September 2013

Yeh ! Potong Rambut !

Sesiapa yang bukan islam saya ucapkan Haii !! Harini hari terbaik . Sebab , tisya nak pergi potong rambut yang panjang ni .. Yela .. Ibu tisya kata kecik kecik tak elok sangat rambut panjang , nanti gugur . So tisya decide nak pergi potong rambut sampai bahu je . :) Sebab .. Tisya kat sekolah pakai tudung .. Jadi pengawas so tudung kena masuk dlm baju .. Berbahang bahang doh .. Tapi kalau rambut pendek tak ikat rimbas kat leher tu .. Ish bencinye .. Tapi oklah sampai bahu .. Boleh lagi ikat .. Pfft .. Tisya ada 2 kerja khursus yang harus disiapkan . Dua dua tu tengah in progress .. Hehe .. Maklum lah pemalas . By the way , nak tau mana Tisya dapat Freebies Assalamualaikum semua ni ialah , Tekan ni :  Nuha
Link ni ada juga dekat >>>>>>>>>>>>>>>> 
Kan ada tulis credits . Tekan tu pastu tekna lah Nuha ! Hehe . Dia ada banyak Header plus Freebies . Tpi kalau nak ambik mintak izin dia dulu yee . Hanya menasihati tidak bermaksud untuk memarahi . Okaylah .. Kita jumpa lagi on my nex post ! Byee 

No comments:

Post a Comment