Saturday, 21 September 2013

Found 2 New Blogs to refer awesome tutorials !

If you are not Islam , Hai for you . Tisya baru jumpa 2 new blogs yang boleh refer tutorials juga freebies ! Tekan ni : Narita , Lyssa
Yang Narita tu tutorial dia In Progress tpi dia dah ada sedikit Tutorial for you olls . Lyssa tu belambak , bila korang bukak click tutorials memang terkejut beruk lah korang . Dan .. Cantik tak blog terbaru Tisya ? Cantik tak cantik whatso ever lah korang nak kata ... Tapi bagi Tisya blog ni cantik gilaa ! Nak tau template ni dri siapa ? Click credits yang at sne tuh >>>>>>>>>>>>>>>>>
Ha , itulah dia yang telah buat blog Tisya cantik gini ! Muahh I love you Nuha ! ( Not Lesbi Kay ) Wkwkwkwkwk . Bulan ni jadual memang PACK . Sukaneka lah apa lah itulah .. Whatevs . Janji kerja khursus siap .. Padalah satu benda pon tak buat lagi .. Haish .. Tisya Tisya Tisya  .

No comments:

Post a Comment